Toiduhügieeni koolitus on hädavajalik kõigile, kes tegelevad toidu valmistamise, käitlemise või müügiga. Õige hügieenipraktika järgimine aitab ennetada toiduga seotud haigusi, tagada kvaliteetse toidu valmistamist ning täita seadusest tulenevaid nõudeid. Koolitus annab teadmised ja oskused, kuidas hoida köögikeskkond puhas, vältida ristsaastumist ning järgida ohutusreegleid.
Loe lisaks: TOIDUOHUTUS – TOIDUHÜGIEENI KOOLITUS
Toiduhügieeni koolitus on paljudes riikides kohustuslik sh Eestis ning selle eesmärk on tagada ohutu ja tervislik toiduvalmistamine. Peamised põhjused, miks see koolitus on hädavajalik:
Toiduhügieeni koolitus hõlmab mitmeid olulisi teemasid, sealhulgas:
See koolitus on kasulik kõigile, kes töötavad toidusektoris, sealhulgas:
Toiduhügieeni tagamiseks töökeskkonnas on oluline kehtestada ja järgida rangeid hügieenistandardeid. Peamised tegevused hõlmavad:
Toiduhügieeni koolitus on hädavajalik igale toidukäitlejale, et tagada ohutu ja kvaliteetne toidu valmistamine. Koolitus mitte ainult ei aita vältida terviseriske ja vastata seadusandlikele nõuetele, vaid suurendab ka klientide usaldust ettevõtte vastu. Kui töötad toitlustussektoris või toiduainetööstuses, on oluline investeerida kvaliteetsesse toiduhügieeni koolitusse.
Loe veel: TOIDUHÜGIEENI KOOLITUS – VÕTMETÄHTSUSEGA TURVALISE TOIDU TAGAMISEL JA SEADUSNÕUETE TÄITMISEL
See kõik saadaval 24/7
Koolitus on vastavuses:
Kui koolitus ei sobi, tagastame esmatellijale 100% koolituse maksumuse. Loe lisaks SIIT.
Registreeri kasutajaks
Võta meiega ühendust