Sissejuhatus
Toiduhügieenikoolitus on teema, mille tähtsust ei saa tänapäeval alahinnata. Olgu tegemist suurte toitlustusettevõtete, väikepoodide, kooliköökide, lasteaedade või kodukohvikutega – ühiseks nimetajaks on vajadus tagada ohutu ja kvaliteetne toit kõikidele tarbijatele. Toiduhügieenikoolitus keskendub puhta ning korrektse käitlemise põhimõtetele, mis aitavad ennetada haiguspuhanguid ja hoida ettevõtete mainet laitmatuna. Mida paremini ollakse kursis hügieeninõuete, seadusandluse ja eeskirjadega, seda turvalisemalt saavad nii töötajad kui ka tarbijad tunda end iga einestamise juures.
Loe lisaks: TOIDUVALMISTAMISE JA SÄILITAMISE OHUTUS – TOIDUHÜGIEEN
Tänapäeval on toiduhügieenikoolitus kättesaadav e-õppe vormis, mis sobib ideaalselt neile, kes ei saa osaleda koolitustel kindlatel kuupäevadel või kellaaegadel. Digitaalne õpe võimaldab:
Toiduhügieenikoolitus on palju enamat kui lihtsalt reeglite kogum, mida peab järgima. Tegemist on väärtusliku teadmistepagasiga, mis tagab, et toit jõuab tarbijateni puhtal, ohutul ja tervislikul kujul. Olenemata sellest, kas tegemist on suuremahulise toiduainetetööstusega, kooli- või haiglaköögiga, kodukohviku või restorani köögiga – õigeid töövõtteid, häid harjumusi ja kaasaegset teadmistepagasit vajavad kõik. Koolituste läbimine annab kindluse, et igasugune toiduvalmistamine vastab nii kehtivatele nõuetele kui ka tarbijate kõrgetele ootustele.
Loe veel: TOIDUHÜGIEENIKOOLITUS: JUHEND OHUTU TOIDUKÄITLEMISE TAGAMISEKS
See kõik saadaval 24/7
Koolitus on vastavuses:
Kui koolitus ei sobi, tagastame esmatellijale 100% koolituse maksumuse. Loe lisaks SIIT.
Registreeri kasutajaks
Võta meiega ühendust