Sissejuhatus
Toiduhügieenikoolitus on teema, mida ei saa ühegi toiduga tegeleva ettevõtte ega eraisiku juures tähelepanuta jätta. Korrektsed hügieeninõuded on kriitilise tähtsusega, et tagada ohutu ja kvaliteetne toit nii klientidele, lähedastele kui ka endale. Terviseameti kehtestatud nõuded on küll karmid, kuid vajalikud, sest üksainus ebapiisavast toiduhügieenist tingitud eksimus võib põhjustada tõsiseid terviseriske ja mainekahju. Mida ulatuslikumalt on toiduhügieenikoolitus rakendatud, seda suurem on usaldus nii tegutseja, teenusepakkuja kui ka tarbija poole pealt.
Loe lisaks: TOIDUVALMISTAMISE JA SÄILITAMISE OHUTUS – TOIDUHÜGIEEN
Toiduhügieenikoolitus on oluline investeering, kui soovite toitu valmistada ohutult ja vastutustundlikult – olgu see siis professionaalne toitlustusettevõte või suur toidutootja. Regulaarne osalemine toiduhügieenikoolitustel tagab paremad teadmised riskide vältimisest ning suurendab usaldusväärsust nii klientide kui ka järelevalveasutuste silmis. E-koolitus muudab selle protsessi lihtsaks, paindlikuks ja kuluefektiivseks. Mida põhjalikumalt on toiduhügieenikoolitus rakendatud igapäevapraktikas, seda parem on kõigi osapoolte kogemus ning ohutum toidulaud.
Loe veel: TOIDUHÜGIEENIKOOLITUS – VÕTMETÄHTSUSEGA OHUTU JA KVALITEETSE TOITLUSTUSE TAGAMISEL
See kõik saadaval 24/7
Koolitus on vastavuses:
Kui koolitus ei sobi, tagastame esmatellijale 100% koolituse maksumuse. Loe lisaks SIIT.
Registreeri kasutajaks
Võta meiega ühendust